MENY Bøsbrovej

Menuer og bestillinger

  • Se alle
  • Fersk kød fra MENY slagteren
  • Slagterens Nem Meny til 2 personer
  • Sandwich og brød
  • Smørrebrød
  • Studenter Fest
  • Buffet og anretninger
  • Fest-menuer
  • Nem mad til 2 personer
  • Natmad

Menuer og bestillinger

Menuer og bestillinger

56 varer
Forret - Festmenu
Forret - Festmenu Forkæl dine gæster med en lækker forret til din menu. Sammensæt din menu lige efter din smag. Du kan frit vælge imellem 6 forretter. Fra 170,-
Hovedret - Festmenu
Hovedret - Festmenu Forkæl dine gæster med en lækker menu. Sammensæt din menu lige efter din smag. Du kan frit vælge imellem flere forretter, hovedretter og desserter. Fra 215,-
Dessert - Festmenu
Dessert - Festmenu Forkæl dine gæster med en lækker dessert. Sammensæt din menu lige efter din smag. Du kan frit vælge imellem flere desserter. Fra 165,-
Håndmadder
Håndmadder Håndmad er en typisk dansk spise og kan bruges til alle anledninger, som f.eks. frokost, møde eller natmad. Du kan finde et stort udvalg af smørrebrød her. 20,-
Tilbehørs Buffet
Tilbehørs Buffet Minimum 10 kuverter 80,-
Smørrebrød
Smørrebrød Smørrebrødet er en typisk dansk spise og kan bruges til alle anledninger, som f.eks. frokost, møde eller natmad. Du kan finde et stort udvalg af smørrebrød her. 34,-
Luksus smørrebrød
Luksus smørrebrød 42,-
Smørrebrød lige til at lune
Smørrebrød lige til at lune 50,-
Stjernekaster med stegt fisk
Stjernekaster med stegt fisk Med 2 stegte rødspættefileter på bund af sandwichbrød m. sprød salat, dressing, rejer, asparges, kaviar & pynt. Bemærk: Billeder er vejledende og kan variere pr. butik. 55,-
Luksus stjerneskud
Luksus stjerneskud Luksus stjerneskud med stegt og dampet rødspættefilet, røget laks, æg, rejer og meget mere. 99,-
1/4 Pålægsplade 2-4 personer
1/4 Pålægsplade 2-4 personer 150,-
1/2 Pålægsplade 6-8 personer
1/2 Pålægsplade 6-8 personer 300,-
Hel Pålægsplade til 12-14 personer
Hel Pålægsplade til 12-14 personer 600,-
Brunch til 2
Brunch til 2 Lad MENY stå for det gode tilbehør, til det gode morgenbrød fra bageren. Så er der serveret brunch ud over det sædvanlige. 130,-
Tapas buffet
Tapas buffet Minimum 10 kuverter 210,-
Delikatesse Buffet
Delikatesse Buffet Minimum 10 kuverter 130,-
Frokost Buffet
Frokost Buffet Minimum 10 kuverter 125,-
Frokostplatte til 2
Frokostplatte til 2 Dansk frokost klassiker med stegte fiskefilet, skiver af kamsteg og leverpostej med bacon. Husk at købe et godt brød til. 120,-
Stor Frokost Buffet
Stor Frokost Buffet Minimum 10 kuverter 170,-
Brunch 2
Brunch 2 115,-
Pølsebord 1
Pølsebord 1 Minimum 8 kuverter 90,-
Pølsebord 2
Pølsebord 2 Minimum 8 kuverter 120,-
Osteanretning - 4 oste
Osteanretning - 4 oste 95,-
Osteanretning - 7 oste
Osteanretning - 7 oste Minimum 5 kuverter 125,-
Tilbehør - Brød og smør pr. kuvert
Tilbehør - Brød og smør pr. kuvert 15,-
Stor Delikatesse Buffet
Stor Delikatesse Buffet Minimum 10 kuverter 170,-
Sandwich
Sandwich 50,-
Burgerkit med flæskesteg
Burgerkit med flæskesteg 9995
Burgerkit med hakkebøf
Burgerkit med hakkebøf 9995
Bøfsandwich kit
Bøfsandwich kit 9995
Weekendmenu - Ribeye af kalv til 2
Weekendmenu - Ribeye af kalv til 2 17995
Schnitzel med bearnaise kartofler
Schnitzel med bearnaise kartofler Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Tortillas med oksekød
Tortillas med oksekød Steges i forvarmet ovn 15-20 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 9995
Oksemedaljon med kryddersmør
Oksemedaljon med kryddersmør Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 15995
Kyllingebryst med bacon og flødekartofler
Kyllingebryst med bacon og flødekartofler Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Kalkun Cordon bleu med flødekartofler
Kalkun Cordon bleu med flødekartofler Steges i forvarmet ovn 25-30 minutter ved 170°C varmluft. Varmebehandles grundigt til en kernetemperatur på 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 8995
Lasagne
Lasagne Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Bøf bearnaise på bund af kartoffel og porre
Bøf bearnaise på bund af kartoffel og porre Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Fyldt mørbrad af gris med kartoffelruller
Fyldt mørbrad af gris med kartoffelruller Steges i forvarmet ovn 30-35 minutter ved 180°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Kyllingebryst med mozzarella og flødekartofler
Kyllingebryst med mozzarella og flødekartofler Steges i forvarmet ovn 20-25 minutter ved 170°C varmluft. Retten opvarmes til minimum 75°C. Kan opvarmes direkte i bakken uden låg/film. Bakken er velegnet til ovn. 10995
Viser 40 ud af 56 produkter

Åbningstider

Alle ugens dage Kl. 8.00 - 20.00

Kontakt os

Bøsbrovej 54 8940 Randers SV

Tlf: 87120687 E-mail: 0504845@meny.dk CVR-nummer: 38714295

Betalingsformer

MastercardVisaDankort
Se kontrolrapport